Ràdio Montblanc

El Consell Comarcal entrega els premis del concurs de guarniments sostenibles

També va rebre un premi l'Associació Medieval per la seva tasca en la recollida selectiva d'envasos

L’Àrea de Medi Ambient del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va entregar, aquest dilluns, els premis del concurs de guarniments sostenibles a les escoles de la comarca. La sisena edició dels premis ha reconegut enguany la bona feina en matèria de reciclatge de les escoles, que han decorat amb motiu de la primavera el seu centre escolar.

S’han premiat en les categories d’originalitat, sostenibilitat, qualitat artística i pel seu missatge de primavera, a més de dos premis especials. Entre els guardonats, hi ha les escoles de Sarral, Rocafort de Queralt, Vilaverd, Vimbodí i Poblet, Barberà de la Conca o de Santa Coloma de Queralt, així com l’escola Mare de Déu de la Serra i CEE Tilmar de Montblanc.

D’altra banda, també es van atorgar dos premis a dues entitats que han destacat per la seva tasca en millora del medi ambient. Un dels premis el va rebre l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi de Montblanc, per la seva participació activa en el servei de recollida selectiva d’envasos durant la passada Setmana Medieval. També va rebre un premi l’Associació de Jubilats de Pira per la seva decoració nadalenca sostenible del municipi, fomentant així el coneixement del medi.

Els premis els va entregar el conseller comarcal de Medi Ambient, Josep Amill, i la director del PNIN de Poblet, Ester Trullols. Els premis es van donar just el dia abans de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp