CCCB

El Consell Comarcal i la Generalitat treballaran en un pla específic d’habitatge

Dilluns es va celebrar una reunió a la seu de Concactiva a Montblanc

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat desenvoluparan conjuntament unes línies de treball en polítiques d’habitatge específiques per resoldre la manca d’oferta d’habitatges a la comarca, tant de lloguer com de compra, i per frenar el despoblament.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà i Concactiva es van reunir amb el director de Programes Socials de l’Habitatge, Joan Batlle, per posar sobre la taula les problemàtiques de la Conca sobre l’habitatge.

A partir de la diagnosi del Pla Estratègic de Desenvolupament de la Conca de Barberà, s’ha detectat que un dels principals eixos de treball és l’habitatge. Per aquest motiu, els representants polítics i els tècnics han traslladat a la Generalitat de Catalunya la preocupació per la manca d’oferta d’habitatges disponibles. La problemàtica agreuja el risc de despoblament de la comarca, que és un dels principals reptes de futur del territori per evitar situar-se per sota dels 20.000 habitants i que afecta especialment als 17 municipis de la Conca que compten amb menys de 500 habitants.

En la trobada d’aquest dilluns a Concactiva també hi va participar el president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Francesc Benet; el conseller comarcal d’Habitatge, Toni Gutiérrez a més del gerent de l’ens comarcal i les tècniques de l’Oficina Comarcal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp