CCCB

El Consell Comarcal realitza més de 4.000 assistències urbanístiques durant el 2014

És un servei que ofereixen a quinze ajuntaments de la Conca de Barberà

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà va realitzar, durant el 2014, 4.371 assistències urbanístiques als municipis de la comarca. Es tracta d’un servei que el Consell realitza a una quinzena de municipis de la Conca. Per municipis, el major nombres d’actuacions s’han fet a l’Espluga de Francolí, amb 2.071 actuacions, i a Vimbodí i Poblet amb 500. La dedicació dels tècnics que han prestat aquest servei en cada ajuntament ha sigut de 3.226 hores. El total d’assistències tècniques realitzades al llarg de l’any 2014, per part de l’oficina tècnica del Consell Comarcal, ha estat de 83. Això ha suposat un augment del 66%.

A banda de l’assistència urbanística, el Consell Comarcal, mitjançant els serveis tècnics propis, presta, a sol·licitud dels ajuntaments de la comarca, assistència tècnica en la redacció de projectes tècnics i direcció d’obres, entre altres. Per municipis, on s’ha realitzat una major dedicació per part de l’oficina tècnica han estat: Conesa amb 1.104 hores, l’Espluga de Francolí amb 731 hores, Vimbodí i Poblet amb 486 hores i Vilaverd amb 372 hores.

El Consell Comarcal presta els serveis urbanístics a 15 ajuntaments de la comarca mitjançant un conveni amb els mateixos ajuntaments i a través de l’aportació econòmica per part de la Diputació de Tarragona en matèria del conveni d’assistència tècnica dins el marc del conveni únic. Aquests municipis són: Barberà de la Conca, Blancafort, Conesa, Forès, l’Espluga de Francolí, les Piles, Passanant i Belltall, Rocafort de Queralt, Savallà del Comtat, Senan, Vallclara, Vallfogona de Riucorb, Vilanova de Prades, Vilaverd i Vimbodí i Poblet. També es presta el servei d’assistència en matèria d’enginyeria per informar expedients d’activitats de la comarca a l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp