Consell Comarcal de la Conca

El consell d’alcaldes de la Conca dóna llum verda al pla estratègic fins al 2025

El document recull 250 actuacions per millorar la comarca en els propers anys

El consell d’alcaldes de la Conca de Barberà ha donat llum verda al pla estratègic de la comarca 2018-2025.

El document, creat gràcies a un procés participatiu que ha durat més d’un any, recull 250 actuacions que es divideixen en tres àmbits: economia, territori i persones. Entre els grans objectius del document, destaquen el de revertir la despoblació de la comarca, impulsar l’ocupació i convertir la Conca en un destí de turisme familiar.

El president del Consell Comarcal de la Conca, Francesc Benet, ha destacat que “valorem de manera molt positiva tot el procés. Sovint costa que la gent participi, i en aquest cas hem rebut moltes propostes de gent i també d’entitats i associacions de la comarca”. Benet afegeix que “no és un document definitiu, es pot esmenar, però té una vocació de ser un document de planificació comarcal”.

El pla estratègic també vol millorar els serveis públics i l’autoconeixement de la comarca. Amb el vist-i-plau dels alcalde, ara serà ple del Consell Comarcal de la Conca del proper 25 de febrer qui l’aprovarà de manera definitiva.

Un cop aprovat, les diverses àrees del Consell Comarcal es posaran a treballar per desplegar les actuacions. El document, tot i això, és obert i es revisarà cada any per adaptar-lo a les necessites del moment.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp