CCCB

El Consell destinarà prop de 250.000 euros a beques menjador

La quanitat podria augmentar si la Generalitat aporta més quanitat

El Consell Comarca té previst destinar un total de 244.149,8 € per a sufragar les despeses dels dinars dels alumnes transportats de la comarca i dels que gaudeixen de beques per assistir als menjadors escolars. D’aquesta quantitat, el 53% correspon a alumnes transportats i el 47% a ajuts socioeconòmics.

Aquestes quantitats i percentatges són bàsicament similars a les del curs passat. En total, inicialment gaudiran de gratuïtat total o de beques de menjador 353 infants i joves de la comarca: 161 infants i joves transportats i 192 amb beques de menjador.

Per al curs 2015-2016, a la Conca de Barberà l’administració pública, en aquest cas el Consell Comarcal per delegació de la Generalitat, es farà càrrec del cost econòmic, ja sigui totalment o parcialment, de prop de 50.000 àpats.

A banda dels anteriors ajuts ja aprovats, el Consell Comarcal té pendent de resoldre altres 60 peticions d’ajuts de menjador escolar que estan a l’espera de veure si la Generalitat disposa de recursos econòmics per poder dotar-les. Això representaria incrementar l’import global en uns 25.000 € més.

També relacionat amb aquesta temàtica, val a dir que el Consell Comarcal de la Conca de Barberà gestiona, per delegació del Departament d’Ensenyament, la prestació del servei de menjador escolar en 8 escoles i 1 institut de la comarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp