Ràdio Montblanc

El Consell impulsa una nova campanya per millorar l’índex de recollida selectiva

L'àrea de medi ambient ha rellançat la campanya 'Supera't, reciclar compensa'

La Conca de Barberà vol millorar el seu índex de recollida selectiva. Si bé la comarca està per sobre de la mitjana catalana, al voltant del 49% de recollida, fa quatre anys que aquesta xifra no varia, i ara es vol augmentar. Aquest dilluns es va presentar una nova campanya que vol millorar aquestes xifres i intentar assolir els objectius marcats per la Unió Europea, que preveuen que l’any 2020 es pugui arribar al 60% de recollida selectiva.

La nova estratègia comunicativa ha volgut rellançar l’eslògan ‘Supera’t, reciclar compensa’, però dotant-lo ara d’una campanya més visual i atractiva. S’han editat lones que s’instal·laran als 22 municipis de la Conca de Barberà i banderoles, que es podran veure a Montblanc, l’Espluga de Francolí, Santa Coloma de Queralt, Sarral i Vimbodí i Poblet. També s’han editat fulletons informatius i cartes que rebran tots els habitants de la comarca.

La campanya està composada de diverses fotografies protagonitzades pel jove montblanquí Dani Dengra, que recrea situacions quotidianes de reciclatge. Les lones i banderoles mostren les diverses fraccions de la recollida selectiva en situacions simpàtiques, amb l’objectiu de connectar amb els ciutadans.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp