J.Ardila

El coordinador del PDeCAT visita la Conca amb representats del partit a la comarca

David Bonvehí ha visitat Montblanc, l'Espluga i Barberà, entre altres municipis

El diputat i coordinador del PDeCAT, David Bonvehí, està de visita aquest divendres a la Conca de Barberà. Acompanyat del representants comarcals del partit, Bonvehí farà diverses visites durant la jornada, a empreses, municipis i entitats de la comarca.

La primera parada la fet a Montblanc, on després d’esmorzar amb el comitè local del partit, s’ha reunit amb els responsable d’Aprodisca a les seves instal·lacions. També visitarà l’empresa Mahle, el viver de celleristes de Barberà de la Conca i acabarà la jornada sopant amb alcaldes i regidors del partit a la comarca.

Bonvehí, en declaracions als mitjans de comunicació, ha destacat un dels objectius és fer créixer el partit a la comarca i intentar presentar llistes als 22 municipis de cara a les properes eleccions. “Estem contents perquè molts dels nous militants són nous, que no venien de l’antiga Convergència, ha entrat molta gent nova”, ha explicat, i també ha destacat que “esperem en els propers mesos, a nivell comarcal i també de país, definir els reptes com a partit, i hem de ser atrevits, creiem que podem tenir bons resultats”.

En aquest sentit, el president del PDeCAT a la Conca de Barberà, Marc Vinya, ha destacat que “un dels grans objectius és fer llistes als 22 municipis”, i ha destacat que “estem satisfets de la feina que estem fent i de la implicació de la direcció del partit, que ja ens ha visitat en diverses vegades, ens sentim acompanyats, es valor la feina i l’esforç que estem fent”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp