Cedida

El Correscales dels treballadors de Movistar passarà diumenge per Montblanc

Surten de Bilbao i recorreran 800 quilòmetres per arribar dilluns al Mobile World Congress de Barcelona

El Correscales dels treballadors de Movistar passarà aquest diumenge per la Conca de Barberà. Es tracta d’una cursa de 80 relleus que correrà 800 km des d’una botiga de Movistar a Bilbao fins a la seu del World Strike Center a Barcelona, passant per 80 pobles, entre ells Montblanc i Vilaverd amb un circuit urbà.

El Correscales és una lluita contra la precarització i unes condicions de vida injustes i inacceptables que desemboquen a l’acumulació de recursos en poques mans i la misèria de moltes. És una mobilització col·lectiva per defensar la dignitat de la classe treballadora en que, a més a més, es crea una caixa a partir del mecenatge per fer front als entrebancs de les famílies dels treballadors que procedeixen a fer vagues per defensar els drets de tots plegats.

Per tal de complementar aquest mecenatge, des del Grup de Suport del Correscales, s’ha organitzat per aquest diumenge un dinar popular on els beneficis aniran destinats a aquesta caixa. El dinar es farà a la Plaça Catalunya de Montblanc aquest diumenge a les 14.30. Tot seguit, a les 16.45, arribaran els corredors a Montblanc i a les 17.20 es faran els parlaments per després seguir la cursa fins a Reus.

El recorregut d’arribada passarà per la carretera de Lleida, Muralla Santa Anna, Muralla Santa Tecla, Carrer Riber, Carrer Pere Berenguer, Plaça Major, Carrer Font Major, Plaça Catalunya; mentre que el de marxada sortirà del carrer Xolladors i passarà per Muralla Sant Jordi, Muralla Mare Vedruna, Avinguda Manel Ribé, Carrer Francesc Macià i Avinguda Lluís Companys.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp