EFMR

El cos localitzat al Port de Tarragona correspon a un dels desapareguts a l’Espluga

Es tracta d'un veí de Prades de 74 anys

La Guàrdia Civil ha confirmat que el cadàver trobat aquest dijous a la tarda a les aigües del Port de Tarragona és un dels cinc desapareguts per la forta llevantada del 22 i 23 d’octubre.

Fonts oficials expliquen que es tracta d’un home nascut l’any 1946, això voldria dir que tenia 73 anys. Segons ha pogut saber l’ACN, es tracta d’una les dues persones que viatjaven dins del vehicle de color vermell i que va ser arrossegat per la crescuda del riu a l’Espluga de Francolí. Concretament, un veí de Prades de 74 anys.

El cos s’ha trobat aquest dijous a la tarda a les aigües del Port de Tarragona mentre uns operaris que treballaven en la neteja de la zona sud de l’àmbit portuari tarragoní han observat un cos surant a l’aigua i han donat l’avís a Salvament Marítim.

Aquest divendres els Bombers han reprès la recerca, que continuarà per les dues lleres del riu fins a Valls, ampliant després fins a la zones de platges. De moment, falta localitzar l’altre ocupant del vehicle, el camioner belga i la mare i el fill desapareguts a Vilaverd. En aquest municipi avui s’ha fet una crida a la gent per fer una batuda per la zona per intentar localitzar els desapareguts.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp