AEHCB

El Dimecres Tapa arrenca amb força la seva sisena edició

S'espera un mes d'agost amb molta gent els dimecres als establiments de Montblanc

La sisena edició del «Dimecres Tapa», que es celebra els dimecres de juliol i agost a 22 bars i restaurants de Montblanc, arriba a l’equador complint les expectatives inicials. La ruta està organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de la Conca de Barberà (AEHCB) i l’any passat va servir unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vi de la DO Conca de Barberà, que hi col·labora.

Carme Vilalta, empresària de restauració i secretària de l’AEHCB, explica que «Alguns dels dimecres de juliol ens va fer mal temps, però tot i així es van servir moltes tapes. Per tant, esperem que aquest agost la gent encara surti més a fer tapes, perquè les anteriors edicions ha tingut força èxit i és una iniciativa consolidada». Els establiments comencen a servir tapes a dos quarts de vuit del vespre, a un preu que es manté respecte altres edicions: 2 euros cada tapa i 1,5 euros la copa de vi. La ruta també serveix per promocionar la gastronomia montblanquina en general, així com els establiments de restauració.

El «Dimecres Tapa» va començar el passat 11 de juliol i es celebra tots els dimecres fins el 29 d’agost inclòs. Entre altres mostres de cuina, a la ruta es pot degustar creacions com ara tapes de cruixent de cua de bou amb poma, carbassa i safrà, presa ibèrica, degustació de foie, explosió de brandada, fideuà vegana o no, presa ibèrica confitada, caneló de galta, llom amb salsa d’ametlles, trinxat de pollastre amb xampinyons i codony, melós de porc a la canyella o una mescla de sushi, etc. Els clients opten a guanyar per sorteig una capsa de cap de setmana, sols per segellar 6 tapes en el fulletó-mapa que lliuren els establiments.

Els restaurants i bars participants d’enguany són: Bar Casal Montblanquí, Cafeteria Garbí, Isama, Cal Jordi, Cal Xixonenc, Carnaby, Central Plaça, El Cortijo, El Comerç del Mallol, El Pergamí, El Seguici, L’Arc, L’Ocell Blau, La Canal 2, La Dolça Violeta, La Tocineria, Miric’s, Sant Francesc Restaurant, El Call, Xurreria Sant Jordi, Cal Magret, i Ull de la Vila.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp