AEHCB

El ‘Dimecres Tapa’ serveix 15.000 tapes i 13.000 copes de vi a Montblanc

La quarta edició de la ruta ha satisfet als seus organitzadors i hi han participat uns vint establiments

El “Dimecres Tapa”, la ruta gastronòmica de l’estiu a Montblanc organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà, ha assolit un gran èxit de participació. En aquesta quarta edició, hi han participat 20 establiments de restauració i durant els 8 dimecres de juliol i agost s’han servit unes 15.000 tapes i 13.000 copes de vins. Cada establiment ha elaborat tapes expressament per a la ruta, servides a tapes a un preu de 2 euros. Les tapes s’han maridat amb diferents vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora en la iniciativa, al preu de 1,5 euros cada copa. Algunes de les creacions de la ruta d’enguany han estat: piruletes de guatlles en escabetx, canelons vegetals, diferents tipus de cruixents i de gelats, maridatges de formatges i marisc, i versions especials de coques i torrades, entre altres tastets.

A més, l’associació ha organitzat un sorteig entre els clients que s’han acostat a degustar les tapes de la ruta. Els participants a la ruta han segellat les consumicions en els restaurants corresponents, optant així a guanyar un cap de setmana, per a dues persones, a Cala Galdana de Menorca durant els mesos de setembre o octubre. Aquest matí, s’ha realitzat el sorteig i la guanyadora és l’Elisenda Mercadé.

Carme Vilalta, secretària de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà ha declarat: “Un any més, estem molt satisfets amb els resultats del Dimecres Tapa, perquè és un èxit. Els establiments hem treballat força i els milers de tapes i vins servits mostra que la ruta té molt bona acceptació entre els montblanquins i veïns de la comarca i, també, entre els turistes”. En aquest sentit, l’associació considera que la ruta està consolidada i “contribueix fortament a la promoció de la restauració i l’hoteleria de la Conca, a través d’una iniciativa d’èxit, que en demostra la qualitat gastronòmica del sector. A més, questa projecció aconseguida per la ruta es manté la resta de l’any, atraient clients als establiments”.

Els establiments participants al “Dimecres Tapa” d’aquest estiu han estat: Cafeteria Garbí, Carnaby, La Canal, Cafeteria Isama, Creperia Quart Creixent, El Pergamí, La Dolça Violeta, La Tocineria, L’Arc, Mil·lènium, Cal Jordi, Cal Xixonenc, El Comerç del Mallol, El Cortijo, Miric’s-Gyros/Kebab, El Seguici, L’Ocell Blau, Sant Francesc Restaurant, Bar Centre Plaça i Xurreria Sant Jordi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp