Cedida

El ‘Dimecres Tapa’ torna a Montblanc

La quarta edició de la ruta gastronòmica arrencarà el proper dimecres 6 de juliol

Amb l’arribada de l’estiu, torna a Montblanc una nova edició del ‘Dimecres tapa’. Per quart any consecutiu, l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà organitza aquesta ruta gastronòmica tots els dimecres d’estiu.

En aquesta nova edició hi participen 20 establiments que serviran tapes creades especialment per a la ruta a un preu de 2 euros. Les tapes es podran maridar amb diferents vins de la DO Conca de Barberà, que col·labora en la iniciativa, al preu de 1,5 euros cada copa. Algunes de les creacions dels establiments per aquesta edició del ‘Dimecres Tapa’ són: canelons vegetals, cous-cous, cruixent d’ibèric de mar i muntanya, melosos de vedella i de tonyina, farcellets orientals o versions especials de coques i torrades. Els establiments serviran tapes des de dos quarts de 8 del vespre, tots els dimecres fins el 24 d’agost.

En paral·lel, l’associació organitza un sorteig entre els clients que s’acostin a degustar les tapes de la ruta. Per participar-hi, hauran de segellar les consumicions en els restaurants corresponents. El premi és un cap de setmana, per a dues persones, a la Cala Baldana de Menorca durant els mesos de setembre o octubre.

Jaume Hernández, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Conca de Barberà, assegura que “la ruta té molt bona acceptació entre els montblanquins i veïns de la comarca i, també, entre els turistes. En aquest sentit, és ja una iniciativa consolidada, amb milers de clients que s’apropen a conèixer les creacions dels establiments”. I afegeix: “El Dimecres Tapa contribueix positivament a la promoció de la restauració i l’hoteleria de la Conca, a través d’una iniciativa d’èxit, que en demostra la qualitat gastronòmica del sector. Així, aquesta projecció aconseguida per la ruta es manté la resta de l’any”.

Els establiments participants al ‘Dimecres Tapa’ d’aquest estiu són: Cafeteria Garbí, Carnaby, La Canal, Cafeteria Isama, Creperia Quart Creixent, El Pergamí, La Dolça Violeta, La Tocineria, L’Arc, Mil·lènium, Cal Jordi, Cal Xixonenc, El Comerç del Mallol, El Cortijo, Miric’s-Gyros/Kebab, El Seguici, L’Ocell Blau, Sant Francesc Restaurant, Bar Centre Plaça i Xurreria Sant Jordi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp