J.Ardila

El fiscal manté que l’acusat va matar Sara Lozano i demana 20 anys de presó

Dilluns el jurat popular començarà a deliberar per emetre el veredicte

La fiscalia manté que va ser l’acusat qui va assassinar Sara Lozano. Assegura que van sortir de festa a l’Espluga, després van anar fins a un camp que havia estat de la seva família, probablement per mantenir relacions sexuals, i allà la va intentar escanyar i la va acabar cremant. La fiscalia destaca que els indicis incriminen l’acusat i que aquest menteix quan explica com van anar els fets. Destaca que ell va ser l’última persona que va veure la Sara amb vida, que coneixia el camí per arribar al camp i que a casa seva i al cotxe van trobar encenedors, papers i gasolina, tres elements localitzats al lloc on va ser trobat el cadàver. Així ho va destacar aquest dijous el fiscal, Álvaro Mangas, durant la lectura de les conclusions.

El fiscal i també l’acusació particular mantenen la petició de 20 anys de presó per assassinat, mentre que la defensa demana la lliure absolució. L’advocat de la defensa destaca que no hi ha cap prova que incrimini l’acusat: diu que al lloc on va aparèixer el cadàver no es va trobar cap resta d’ADN ni biològica i destaca que l’home sempre ha col·laborat amb la justícia. L’acusat sempre ha mantingut que va deixar la noia a l’Espluga perquè ella va voler baixar del cotxe i ell va tornar a Montblanc. Així ho va destacar aquest dijous l’advocat de la defensa, Antonio Mendia.

L’acusat va aprofitar l’últim torn de paraula per reiterar la seva innocència. Dilluns el jurat popular començarà a deliberar per emetre el veredicte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp