Cedida

El germà de Sara Lozano es mostra indignat amb el judici

El grup Arran Conca ha iniciat una campanya demanant justícia per la Sara

Després de tancar la primera setmana del judici per l’assassinat de Sara Lozano, el germà de la víctima ha fet públic un escrit on assegura que “ara puc dir que sóc un germà i fill indignat”. Mario Lozano assegura que “no entenc que la frase que més he escoltat durant les sessions per part dels declarants hagi estat: ‘ és que no me acuerdo, es que hace tanto tiempo!’, i la rèplica de la jutgessa dient ‘pues debería hacer un esfuerzo, hay gent que declara después de 12 años y hacen el esfuerzo’”.

El germà de Sara Lozano es pregunta si “és possible que aquestes que van ser les últimes persones que van estar amb la meva germana i el meu pare no tinguin aquell moment gravat a les seves ments de per vida” i també recorda que “si no se’n recordaven, no han sentit responsabilitat de llegir-se la còpia de la seva declaració o fer memòria del que va passar a la nostra comarca l’octubre de 2014?”. A la carta Mario Lozano també els pregunta si “els sembla que no és prou macabre el que li van fer a la Sara que no puguin sentir un mínim d’empatia i dedicar un minut a llegir o pensar el que van declarar?”. Acaba la carta dient que “la justícia i les lleis d’aquest país ens han fet esperar molt, massa, però això no ens eximeix dels nostres deures com a ciutadans i sobretot com a persones humanes”, i afegeix que “estic decebut, sí, i només espero que finalment es faci la justícia que es mereixien la Sara i el meu pare”.

Mario Lozano i la seva família també han mostrat suport a la campanya que ha iniciat el grup juvenil Arran Conca reclamant ‘Justícia per la Sara’ mitjançant diferents pancartes penjades a iniciativa seva en diferents punts de Montblanc i l’Espluga de Francolí, municipis on va passar les últimes hores de vida la Sara, abans del crim.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp