El grup montblanquí Annexes arriba a la semifinal del programa Cover de TV3

Hi ha participat versionant un tema de Sopa de Cabra

El programa Cover de Televisió de Catalunya tindrà representació montblanquina. El concurs, que es realitza a través de les xarxes socials de TV3 i del mateix programa, ha triat el grup Annexes, format per Muntsa Porta i Xavier Miró, com un dels semifinalistes.

La seva versió del tema ‘Tot queda igual’ de Sopa de Cabra ha estat una de les cinc seleccionades pel jurat d’entre les més de 200 propostes que els van arribar. Recordem que al concurs es poden versionar temes de cinc grups catalans: Ginestà, Love of Lesbian, Sopa de Cabra, Antònia Font i The Tyets.

Annexes, doncs, és un dels grups seleccionats d’entre tots els que han versionat temes de Sopa de Cabra. Des del programa han assegurat que “amb una proposta molt valenta i original, han transformat el rock i les guitarres en sintetitzadors i sons més electrònics, i han sorprès el nostre jurat amb un resultat molt modern d’aquest clàssic de principis dels 90”.

Tot plegat ha arribat just quan el grup ha publicat el seu primer treball ‘Cor de guix’, que inclou dotze temes propis en català. És un disc autoproduït a Montblanc, a l’estudi del grup.

En aquest enllaç podeu veure la versió de la cançó que el grup va publicar a Instagram per poder participar al concurs.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp