CF Montblanc

El Montblanc guanya a casa contra l’Arboç i manté opcions de jugar el playoff

La setmana vinent ha de guanyar contra el Sant Jaume dels Domenys

Queda una jornada per acabar la lliga i els montblanquins conserven un punt sobre l’Atlètic Valls, tercer de la Lliga i primer equip que quedaria fora de la promoció d’ascens a la Segona Catalana, i que també ha guanyat a Calafell (2-4).

Aquest dissabte van guanyar contra l’Arboç amb un gran gol del pitxixi de l’equip, Cristian Valcárcel al minut 85. Amb aquest resultat el Montblanc manté encara opcions de jugar el playoff per pujar a segona catalana. La setmana vinent el darrer partit de lliga el disputaran contra el Sant Jaume dels Domenys, contra qui també han de guanyar per poder continuar el camí a l’ascens. El Valls, per la seva banda, jugarà contra el Roda de Berà la setmana vinent.

Polèmica en un partit de l’equip cadet
L’apunt negatiu del cap de setmana ha estat la polèmica que s’ha generat en un partit de l’equip cadet del CF Montblanc. Un dels jugadors de l’equip montblanquí ha estat rebent insults racistes durant tot el partit per part d’un jugador de l’equip contrari.

L’entrenador, en veure aquesta situació, va sol·licitar a l’àrbitre alguna actuació al respecte, i aquest va respondre que retiressin el jugador que estava rebent els insults. Davant d’això, l’entrenador ha decidit retirar l’equip del partit. Una acció que ha denunciat la direcció del club, aplaudint la decisió de l’entrenador. El comunicat fet públic acaba parlant de ‘respecte’.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp