EFMR

El montblanquí Eusebi Campdepadrós, escollit secretari de la Mesa del Parlament de Catalunya

Va ser elegit aquest dimecres durant la constitució del nou Parlament, que ha escollit Roger Torrent com a president

El montblanquí Eusebi Campdepadrós ha estat elegit secretari primer de la Mesa del Parlament de Catalunya que s’ha constituït aquest dimecres al matí. Campdepadrós era el cap de llista de Junts per Catalunya a la demarcació de Tarragona i, des d’avui, forma part de la nova Mesa amb 41 vots a favor.

La dotzena legislatura del Parlament de Catalunya ha arrancat aquest dimecres 17 de gener amb l’elecció de Roger Torrent, diputat d’Esquerra Republicana, com a president de la cambra catalana. En el mateix acte, també s’han nomenat els membres de la nova mesa que des d’avui estarà formada per Josep Costa (JxCat) com a vicepresident primer, José María Espejo-Saavedra (C’s) en el lloc vicepresident segon, Eusebi Campdepadrós (JxCat) com a secretari primer i David Pérez (PSC), Joan García (C’s), Alba Vergés (ERC) com a secretaris segon, tercer i quarta, successivament.

En aquest primer ple de la legislatura també hi ha participat l’espluguí Ferran Civit, diputat al Parlament de Catalunya per Esquerra Republicana.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp