UGT Tarragona

El montblanquí Joan Llort, escollit nou secretari general de la UGT a Tarragona

Ha estat escollit aquest dilluns per una àmplia majoria

El montblanquí Joan Llort ha estat escollit, aquest dilluns a la tarda, nou secretari general de la UGT a Tarragona, en el marc del Comitè Territorial Extraordinari del sindicat de les Comarques de Tarragona. Llort ha estat escollit per una àmplia majoria, del 79,6% dels suports.

Joan Llort Vallés, fins ara secretari de Política Sindical de la UGT de les Comarques de Tarragona, ha tingut diferents responsabilitats a la UGT des de la seva afiliació a la federació del metall de la UGT l’any 1992. Ha estat delegat de l’empresa del sector de la metal·lúrgia on treballa i secretari de Formació de l’MCA de la UGT de Tarragona. Des del 2008, membre del comitè executiu de la UGT de les Comarques de Tarragona, primer com a responsable de la delegació del sindicat a la Conca de Barberà, i posteriorment com a secretari de Política Sindical. També va ser regidor a l’Ajuntament de Montblanc. L’Executiva de la UGT de les Comarques de Tarragona manté la seva composició, un equip consolidat al capdavant de la UGT de les Comarques de Tarragona. Llort ocuaparà el càrrec fins al congrés del 2016, on s’haurà de renovar tota l’executiva.

Joan Llort agafa el relleu de Jordi Salvador, que va dimitr del seu càrrec per poder encapçalar la llista d’ERC a les comarques de Tarragona de cara a les eleccions del proper 20 de desembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp