Josep Ardila

El montblanquí Joan Llort ha estat reelegit secretari general de la UGT a Tarragona

El Congrés del sindicat, celebrat aquest dijous a Montblanc, ha escollit la seva candidatura amb un 94% dels vots

El montblanquí Joan Llort ha estat reelegit aquest dijous secretari general de la UGT a les comarques de Tarragona. Llort ja ostentava el càrrec des de l’any passat, quan va substituir Jordi Salvador, que va deixar el càrrec per encapçalar la candidatura d’ERC a les eleccions generals. Llavors, Llort va ser escollit durant una comitè extraordinari del sindicat.

Aquest dijous a Montblanc s’ha celebrat l’11è Congrés de la UGT a Tarragona que, entre altres coses, ha escollit la nova comissió executiva del sindicat pels propers quatre anys.La candidatura ha estat encapçalada per Joan Llort i ha rebut el 94% dels vots. Han votat un total de 85 persones, de les quals 79 han votat a favor.

En declaracions als mitjans, Joan Llort ha destacat que durant els propers quatre anys “tenim la intenció de treballar perquè hi hagi més bones condicions laborals per als treballadors, així com mantenir i negociar increments dels convenis laborals als diversos sectors per incentivar l’economia”. També es marquen com a objectiu millorar les condicions dels treballadors del sector serveis, especialment a la Costa Daurada, on es concentra bona part de l’activitat turística a la demarcació tarragonina. “En una demarcació amb 70.000 persones a l’atur i 15.000 famílies que no tenen cap prestació econòmica, hem de treballar per ells i també per millorar les condicions dels treballadors”.

El secretari general de la UGT a Catalunya, Camil Ros, també ha estat aquest dijous al congrés de la federació de Tarragona celebrat a Montblanc. Ros ha destacat que “la UGT a Tarragona ha sabut fer un relleu ràpid i consolidar l’estructura del sindicat a Tarragona per tornar a ser la primera força sindical a aquestes comarques”.

A la cloenda del congrés, celebrat a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc de Montblanc, també hi ha participat l’alcalde, Josep Andreu, així com el president del Consell Comarcal, Josep Pijoan i l’ex secretari general de la UGT a Tarragona i actualment diputat d’ERC al Congrés, Jordi Salvador.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp