MCCB

El Museu Comarcal estrena un espai dedicat al bookcrossing

Serà l'únic punt d'intercanvi de llibres de la Conca

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà ha instal·lat en el vestíbul de la seva seu central a Montblanc una Zona Oficial de Bookcrossing. El moviment mundial del Bookcrossing, iniciat l’any 2001 a Estats Units, consisteix en la pràctica de deixar llibres en espais públics o zones oficials per a que els recullin altres lectors, que després acabaran alliberant-los de nou.

Registrant-se a la web (www.bookcrossing.com) els usuaris poden veure el camí que ha efectuat un llibre registrat, comentar-lo o alliberar els seus propis llibres en zones oficials o en qualsevol espai públic. El fenomen compta amb més de 326.000 membres arreu del món que han alliberat gairebé dos milions de llibres.

Amb la posada en marxa d’aquesta zona oficial al Museu Comarcal, esdevindrà la primera a la Conca de Barberà i una de les sis existents a tota la província de Tarragona. D’aquesta manera, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà ratifica el seu compromís amb la cultura tot estimulant el foment de la lectura a la comarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp