Cedida

El Musi-Cata programa tres concerts a cellers de la Conca, el Priorat i l’Ebre

A Montblanc actuarà el grup Habana Vieja al Mas Foraster el 2 de juliol

El Musi-Cata torna renovat i ampliant els cellers participants. Aquesta proposta de música en directe i tast de vins va nèixer fa tres anys al celler Mas Foraster de Montblanc. Ara, la proposta s’obre a més cellers i també tindrà lloc al Priorat i a les Terres de l’Ebre.

Amb la mateixa filosofia de sempre, la de donar a conèixer artistes i productes del territori, el Musi-Cata ha programat tres concerts. El primer tindrà lloc al Celler LaFarineravins de Rasquera, de les Terres de l’Ebre, de la D.O. Tarragona, on hi actuarà el Cor de Gospel el 7 de maig.

El segon es farà Cal Compte, a Torroja, dins la D.O. Priorat, casa de turisme rural que regulament ja organitza i promociona tasts de vins d’aquest municipi. En aquest espai hi actuarà el reusenc Joan Masdeu el 18 de juny. Finalment, el tercer concert es farà al celler Mas Foraster de Montblanc amb el grup montblanquí Habana Vieja, el dia 2 de juliol.

Una altra de les novetats que presenta el programa Musi-Cata és que ara ja té portal web connectat directament a la pàgina de venda d’entrades Entradium.com per facilitar encara més aquest tràmit de compra. Tots aquells interessats en assistir a algun dels concerts els serà més senzill ja que a la mateixa web trobaran la informació més detallada de cada espectacle, llistes d’spotify amb els artistes que han tocat algun cop o que ho faran properament en aquest programa, i directament la possibilitat de comprar les entrades: www.entradium.com/site/musi-cata.

Els dos primers concerts tindran un preu de 10 euros i el de Montblanc de 5 euros. Tots inclouen la música en directa, una visita al celler i el tast de vins. Cada un dels concerts començaran ales 7 de la tarda.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp