Cedida

El Paratge de Poblet inicia les activitats de cap de setmana

S'han programat activitats des d'aquest dissabte fins al mes d'octubre

El Paratge Natural de Poblet iniciarà, el proper dissabte 12 de març, el programa d’activitats de cap de setmana que s’allargarà fins al proper mes d’octubre. Per aquest any s’han inclòs diverses activitats que amplien la promoció conjunta del territori. En aquest sentit, s’ofereix la possibilitat de visitar el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de Montblanc, conèixer la meteorologia del conjunt de les Muntanyes de Prades o gaudir del cel de Poblet amb una selecció de vins de la DO Conca de Barberà a ritme de glosa.

També s’ha previst una activitat per pedalar amb bicicleta elèctrica per Castellfollit o recórrer el camí ramader com es feia tradicionalment des de Prades fins a Poblet. Paral·lelament, el dissabte 21 de maig es celebrarà la Nit de museus. Per tal de commemorar aquesta efemèride s’oferirà una visita combinada al Museu de la Vida Rural, al Museu i Forn de Vidre i que finalitzarà al vespre a la Vall de Castellfollit, entre alzines, vinyes, aigua i el caliu del foc. El cap de setmana següent, el 28 de maig, es celebrarà, com ja és costum, el Dia Europeu dels Parcs, aquest any a l’Espluga de Francolí.

Per últim, i considerant el gran interès i també per ser una activitat molt arrelada el territori s’ha programat un taller de bolets que tindrà una durada d’un cap de setmana i estarà liderat per un expert en micologia.

Per aquest dissabte 12 de març, quan arrencarà el cicle d’activitats, s’ha preparat una sortida a les pintures rupestres del Mas d’En Llort i del Mas de Ramón Bessó declarades patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La sortida es farà al matí des de Rojals, i a la tarda, per tots els visitants, s’oferirà una visita guiada al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre a Montblanc.

L’horari de l’activitat serà de 9 a 14h i la visita a les 4 de la tarda. Per a més informació i reserves podeu contactar amb la oficina de gestió del Paratge de Poblet a través del telèfon 977 871732, de dilluns a divendres de 8 a 15h, o bé per correu electrònic a: pnpoblet@gencat.cat. També podeu consultar més informació al web: www.gencat.cat/parcs/poblet.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp