El periodista Xarli Diego publica el seu segon llibre “Un millón de cosas”

“Un millón de cosas” és un recull de fotografies curioses d’arreu del món amb un toc de sentit de l’humor

Xarli Diego, periodista terrassenc de naixement, es va instal·lar a Barberà de la Conca fa uns anys, i  ha estat col·laborador de Ràdio Montblanc amb el programa “El Catamarà”. Emès per 47 emissores de Catalunya, les Illes Balears i Andorra, ha estat candidat als Premis Ondas 2021, en la categoria de millor programa de ràdio de proximitat.

Comunicador polifacètic, al llarg de la seva carrera professional ha treballat com a locutor de ràdio, presentador i guionista de televisió, sempre amb el sentit de l’humor com a fil conductor de les seves feines. Així, el seu nou llibre, en paraules de Diego, és “un imatge divertida amb un comentari divertit”:

“Un millón de cosas” recull les fotografies que Diego ha fet al llarg de 15 anys per tot el món. Hi ha imatges curioses d’Europa, Amèrica, Mèxic, la Xina o el Japó, i la Conca de Barberà.

Diego ens n’explica una que va fer, a Empuriabrava, i que apareix al llibre:

Des que Diego viu a la comarca, la seva mirada curiosa ha captat, també, instantànies del poble on ara viu, Barberà de la Conca, així com de  Montblanc, l’Espluga o Montbrió de la Marca, entre d’altres.

Ens ho explica:

El llibre es pot trobar en dos formats, en paper i ebook, a Amazon, i està dividit per temàtiques:

La primera presentació del llibre tindrà lloc a Barberà de la Conca, el dissabte 6 d’agost, al Castell. Serà a les 8 del vespre.

Diego confirma que properament, també en farà una segona presentació a Montblanc.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook