El pianista internacional Henri Herbert porta la seva gira a Montblanc

Actuarà a l'antic hospital de Santa Magdalena el dimarts 31 d'octubre en el marc de la Tardor Cultural

Aquest proper dimarts, 31 d’octubre, Montblanc acollirà l’actuació del pianista internacional Henri Herbert a l’antic Hospital de Santa Magdalena.

El concert, que començarà a les 8 del vespre i serà d’entrada gratuïta, forma part d’una gira que portarà al popular pianista a llocs com Nova York, Londres, Barcelona, Madrid o Quebec entre molts altres. El concert s’emmarca en el programa d’actes de la Tardor Cultural que organitza la Regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament de Montblanc.

Després d’uns incessants darrers anys als que Henri Herbert ha estat vivint a Austin (Texas, USA), on actua pràcticament cada nit – ja sigui en solitari, amb la seva banda americana o acompanyant a altres grans artistes del rock i el blues – Henri Herbert torna per a presentar els seus dos darrers treballs en solitari, ‘Boogie Till I Die’ (HH Records, 2022) i ‘Piano Blues Grooves’ (HH Records, 2023).

Nascut a França i iniciat a l’instrument de ben petit, se l’ha comparat amb Jerry Lee Lewis i Albert Ammons, tot i que ha passat molts dies i moltes nits estudiant i pulint el seu estil.

Va començar la seva carrera musical tocant a pubs, discoteques i bars de tota Europa abans d’unir-se a la poderosa i excitant banda anomenada The Jim Jones Revue el 2011, co-escrivint i enregistrant les cançons del magnífic ‘The Savage Heart’. Després de vàries gires mundials, la banda es va dissoldre el 2014 i el nostre protagonista va decidir centrar-se en la seva carrera en solitari, composant i tocant.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook