Cedida

El ple medieval nomena Josep Maria Amorós i Pilar Sans Fills Predilectes de la vila de Montblanc

També es van atorgar els títols de fills adoptius a Carme Plaza, Joan Fuguet i Maria Porter

El ple medieval de l’Ajuntament de Montblanc celebrat el passat 23 d’abril en el marc de la diada de Sant Jordi i la Setmana Medieval, va atorgar els títols de fills predilectes de la vila a Josep Maria Amorós i a Pilar Sans.

El consistori va voler reconèixer la trajectòria artística de Josep Maria Amorós, lligada a la música i a la pintura, destacant la seva estima per la vila i per les seves tradicions i costums. D’altra banda, l’Ajuntament també va voler reconèixer Pilar Sans, per la seva etapa professional com a bibliotecària de Montblanc però, sobretot, per ser la primera dona que va convertir-se en regidora a l’Ajuntament de Montblanc. Pilar Sans va arribar al càrrec de regidora l’any 1979 amb la candidatura de Convergència i Unió. A la primera legislatura, amb els alcaldes Josep Gomis i Josep Recasens es va fer càrrec de les comissions de Sanitat i Assistència Social i de la d’Esports, Vacances i Turisme. L’any 1983 es va tornar a presentar i va assumir les carteres de cultura i ensenyament.

A banda dels títols de fills predilectes, el ple medieval també va aprovar concedir els títols de fills adoptius a Carme Plaza, Joan Fuguet i Maria Porter.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp