El polígon logístic de Montblanc tindrà una zona d’oci amb hotel i un supermercat

També hi haurà zones esportives i de lleure, així com una cafeteria i zones d'aparcament

L’Ajuntament de Montblanc impulsarà una zona d’oci al polígon logístic de CIMALSA.

Es tracta d’un espai de 19.000m2 que l’Ajuntament de Montblanc podrà comercialitzar i dividir en parcel·les de fins a 4.000 metres quadrats i que estarà situat a l’entrada del polígon. L’objectiu és que s’hi pugui ubicar un hotel de carretera. També s’habilitarà un espai d’uns 800 metres quadrats per a supermercat, a més d’una cafeteria i aparcament.

L’alcalde, Josep Andreu, ho va avançar al darrer ple de l’Ajuntament de Montblanc però sense donar els detalls que ara s’han conegut. L’objectiu és crear una zona d’oci amb pubs, restaurants i altres serveis.

Josep Andreu, alcalde de Montblanc.

La nova zona també disposarà de diverses àrees d’aparcament; rentador per a vehicles, estació de servei i un centre de recollida per a la botiga online

També s’hi podran emplaçar oficines i centres empresarials, tallers de restauració d’ús públic, centres logístics, espais per acollir serveis tecnològics i servei de transport.

Andreu creu que això no afectarà al comerç i oci del centre de Montblanc.

Josep Andreu defensa el projecte

Una vegada es procedeixi a l’aprovació definitiva del projecte d’urbanització de CIMALSA i es procedeixi a la reparcel·lació de les finques afectades es podrà donar continuïtat al projecte de desenvolupament d’aquesta zona d’oci, que seria la primera d’aquestes característiques de la Conca de Barberà.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook