El pregó de Josep Civit obre la Festa Major de Montblanc 2022

La sala de plens s'ha omplert de gom a gom per seguir el pregó

Montblanc ha donat aquest divendres el tret de sortida a la Festa Major 2022 amb el pregó del poeta montblanquí Josep Civit. La sala de plens de l’Ajuntament de Montblanc s’ha omplert de gom a gom per seguir el pregó.

Civit ha volgut plasmar, al seu pregó, records d’infantesa a Montblanc, així com records de la Festa Major del 1964, quan tenia sis anys. Ha volgut posar en valor, també, la feina desinteressada de montblanquins i montblanquines que, any rere anys, han participat de la vida cultural montblanquina sense esperar res a canvi.

El pregó de Josep Civit, com no podia ser d’una altra manera, ha acabat amb una poesia dedicada a la Geganta de Montblanc. Civit s’ha mostrat molt content d’haver estat escollit pregoner de la Festa Major de Montblanc i ha assegurat que ho recordarà sempre.

Programa especial de Ràdio Montblanc amb el pregó de Josep Civit

El pregó l’ha obert el regidor de festes, Santi Porta, que ha glossat la figura de Josep Civit. L’alcalde, Josep Andreu, ha estat l’encarregat de tancar l’acte, elogiant la figura del poeta montblanquí. En acabar el pregó de Civit, tots els assistents s’han aixecat per ovacionar al pregoner.

Josep Civit i el seu pregó han donat el tret de sortida a 10 dies de festa que s’allargaran fins al proper 11 de setembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp