CF Montblanc

El primer equip del CF Montblanc es juga dissabte la segona posició a la lliga

Si guanyen jugaran el play-off d'ascens de categoria a segona catalana

El primer equip del Club de Futbol Montblanc es juga, el proper dissabte, el segon lloc a la lliga al grup tres de tercera catalana, que els donaria opció a jugar el play-off d’ascens de categoria.

Els montblanquins van empatar a 1 gol aquest diumenge contra l’Alcover, i això farà que s’ho juguin tot al darrer partit de lliga, que jugaran aquest proper dissabte al camp d’esports de Montblanc contra el Banyeres Club de Futbol. Si guanyen aquest partit, l’equip del CF Montblanc jugaria el play-off per pujar de tercera a segona catalana, un fet important per l’equip montblanquí.

Per tal d’animar l’equip, s’espera poder omplir el camp de futbol aquest proper dissabte a partir de les 5 de la tarda, quan començarà el partit. El club, de fet, ha fet una convocatòria abans, a les 4 de la tarda a la plaça Major, per pujar tots cap al municipal Josep Gomis.

El partit, en directe a Ràdio Montblanc
L’important partit d’aquest dissabte es podrà escoltar també en directe a Ràdio Montblanc. L’emissora farà un desplegament especial per poder seguir l’encontre a partir de les 4:30h de la tarda, quan ja connectarà en directe amb el camp per seguir l’ambient previ al partit. La transmissió començarà a les 5 de la tarda amb un equip creat per l’ocasió que narrarà aquest important partit pel club montblanquí.

D’altra banda, el programa d’esports de Ràdio Montblanc ‘Temps Afegit’, farà aquest dimecres a les 8 del vespre la prèvia del partit, amb entrevistes als protagonistes.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp