Habana Vieja

El programa d’havaneres de Ràdio Montblanc, ara també en format llibre

El grup Habana Vieja publica un recull dels guions del programa emès a l'emissora durant dues temporades

El grup d’havaneres ‘Habana Vieja’ acaba de publicar el llibre ‘Havaneres a peu de muralla’, un recull dels guions del programa que durant dues temporada van realitzar a Ràdio Montblanc. Editat per Cossetània Edicions, el llibre recull els guions dels prop de cinquanta programes realitzats a les ones de Ràdio Montblanc.

‘Havaneres a peu de muralla’ era un programa on no només es podien escoltar havaneres, també es feia divulgació sobre aquest gènere musical. Amb un guió molt treballat, cada programa girava entorn una temàtica diferent. Es van dedicar programes a la Cantada d’havaneres de Calella, a les havaneres especials, a les cançons de taverna, a les havaneres i al mar o a les havaneres i les dones. En total, fins a cinquanta programes amb tot l’univers de les havaneres com a protagonista. El llibre que ara es publica recull aquests guions, amb l’objectiu que els amants d’aquesta música aprofundeixin encara més en la seva història i peculiaritats.

El llibre es presentarà el proper dimecres 17 d’abril a la sala de les Corts Catalanes del Claustre de Sant Francesc, amb la participació dels autors del llibre Pere Domènech, Jordi Margalef i Gerard Moreno, i del director de Ràdio Montblanc, Josep Ardila, que ha escrit el pròleg del llibre. Es farà a les 7 de la tarda i en acabar hi haurà havaneres en directe i rom cremat. També hi haurà la col·laboració del cor ‘Postres de músic’.

El llibre també es presentarà al Casal Català de La Habana, en el marc del Festival de Habaneras de la ciutat de La Habana el proper novembre, on participa per segona vegada Habana Vieja.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp