El Respira Montblanc Festival programa 35 activitats pel 20, 21 i 22 de maig

Serà un aparador de tot el que ofereix el sector del turisme a Montblanc i la Conca

El cap de setmana del 20, 21 i 22 de maig es convertirà en un aparador de l’àmplia oferta turística que ofereix Montblanc i la Conca de Barberà. L’associació Respira Montblanc, que agrupa empresaris de l’hostaleria, la restauració i el turisme de Montblanc i la Conca, ha preparat la primera edició del Respira Montblanc Festival.

L’objectiu és convertir el festival en un aparador de tot allò que poden fer els turistes que visiten la zona. Amb el suport de l’àrea de turisme de l’Ajuntament de Montblanc, el festival ha programat 35 activitats, totes a l’aire lliure, per donar a conèixer tot el que es pot fer a la comarca. Està enfocat al turisme, però també a la gent de Montblanc i la Conca que vulguin conèixer tot el que ofereix el sector per, després, poder-ne ser prescriptors.

La presentació del festival s’ha fet aquest dimecres a l’ermita de Sant Josep, on el diumenge 22 tindrà lloc un dels actes destacats, el vermut musical, que es farà al mateix temps també a Vilaverd i Barberà. Ja es poden adquirir les entrades per participar a les activitats. Es podran fer tasts de vins, visites a la vinya, observació astronòmica, passejades en carruatge de cavalls o rutes per la natura.

Consulta aquí el programa d’actes

La presidenta de l’associació Respira Montblanc, Ruth Ceperuelo, ha destacat que “un dels objectius és que, més enllà dels turistes, la gent de casa nostra conegui tot el que oferim”.

Ruth Ceperuelo, presidenta de l’associació Respira Montblanc
Núria Besora, regidora de turisme de Montblanc
Josep Andreu, alcalde de Montblanc
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp