El Sommelier

El Sindicat de Vinyaters de Montblanc s’estrena com a espai teatral

Dilluns es posen a la venda les entrades de l'espectacle 'El Sommelier', que es farà el 8 de setembre

El remodelat Sindicat de Vinyaters de Montblanc s’estrenarà aquesta Festa Major com a espai teatral. Després de la reforma de l’espai, l’Ajuntament ha decidit utilitzar la nau central per fer-hi espectacles teatrals de petit format, entre altres activitats.

El primer arribarà el 8 de setembre i està relacionat, precisament, amb el món del vi. Fermí Fernàndez portarà a Montblanc l’obra ‘El Sommelier’. Les entrades es podran comprar a partir del proper dilluns 31 d’agost a les 10 del matí a l’Oficina de Turisme. El preu serà del 10 euros anticipada i 15 a taquilla i es disposa d’un aforament limitat de 180 localitats no numerades.

Amb ‘El Sommelier’, escrita per Toni Orensanz i Fermí Fernàndez, i dirigida per Toni Albà, els espectadors assistiran a un tast molt especial, on no tant sols tastaran un gran vi, sinó que el maridaran amb la vida, sensacions i experiències de Romà Lentini, un dels millors sommeliers del món (Master of Wine mundial, Nas d’Or universal) que ha desenvolupat tant la seva capacitat olfactiva que, més enllà de la seva professió, l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat.

L’obra es durà a terme en els actes de la Festa Major el dia 8 de setembre a les 22 h al Sindicat de Vinyaters.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp