Cedida

El Transport Nocturn de la Conca farà parada enguany a Montblanc i Santa Coloma

El servei ha anat a la baixa els darrers anys i aquest 2018 farà només dos serveis

El servei de transport nocturn de la Conca de Barberà farà parada, aquest estiu, a dos municipis de la comarca. Concretament, el bus arribarà a Santa Coloma de Queralt el 18 d’agost pel concert de La Pegatina i a Montblanc el 19 de setembre per la Festa Major.

El servei va néixer fa 11 anys amb l’objectiu de portar els joves a les festes majors per evitar que agafessin el cotxe. Durant aquests anys que el servei ha funcionat al ple rendiment, s’han reduït els accidents a les carreteres de la Conca, i molts joves s’han estalviat agafar el cotxe per anar de festa.

Els hàbits, però, han canviat, i molts ajuntaments ja no volen el servei per l’ús de la festa que fan els joves, que en moltes ocasions arriben al municipi per participar en un ‘botellón’ i no participen de la festa organitzada. Així ho ha explicat la tècnic de l’Oficina Jove del Consell de la Conca, Gemma Rosselló, que destaca que “d’entrada el servei va ser tot un èxit, però mica en mica han canviat els usos de la festa, i els consistori han dit no la transport nocturn”.

Com en l’anterior edició s’incorporarà personal de seguretat durant el trajecte de cada un dels autocars, que vetllaran per la seguretat dels joves i del servei. Com ja és habitual el Transport Nocturn el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte els menors de 16 anys que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. El preu és de 2 euros i en el cas de Santa Coloma, es podrà utilitzar el servei si el jove ha comprat prèviament l’entrada pel concert de La Pegatina del 18 d’agost. A Montblanc es farà el 10 de setembre per la festa major.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp