Albert Carreras

El Trio estrena aquest dissabte ‘Un mal día lo tiene cualquiera’

És el primer espectacle de la recent estrenada companyia teatral

El teatre del Centre Parroquial de Montblanc acollirà aquest dissabte el primer espectacle de la recent creada companyia teatral El Trio. Es tracta de l’obra ‘Un mal día lo tiene cualquiera’. Formada per David Ortín, Xavier Iborra i Jordi Cartañá, presenta el seu últim treball, després de que l’any 2006 fes els seus primers passos en el teatre amb l’obra “Coques i vi blanc”, “Pas de Ronda” al 2009 i la renovació de la “Representació de la Llegenda de Sant Jordi” al 2014.

“Un mal día lo tiene cualquiera” és un espectacle d’humor format per un monòleg llarg, interpretat per Òscar Cantillo, sobre les desafortunades peripècies de l’actor en un dia d’aquells per oblidar. Com a introducció, Jordi Cartañá ofereix un monòleg musical, traducció i adaptació del conegut “Pachelbel Rant” de l’humorista nord-americà Rob Paravonian.

Les entrades anticipades es podran adquirir a partir del 17 de febrer a l’impremta Requesens de Montblanc a un preu de 7 euros. A taquilla costaran 9 euros i es podran comprar mitja hora abans del inici de l’espectacle.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp