El Voluntariat Forestal als boscos mediterranis actuarà enguany el barranc del Titllar de Poblet

Es farà durant cinc jornades els mesos d'octubre i novembre al barranc del Titllar del Paratge de Poblet

La Cooperativa Reboll organitza per segon any consecutiu el Voluntariat Forestal Boscos Mediterranis al Paratge Natural d’Interès Nacional de Poblet els dies 22, 23 i 29 d’octubre 5 i 6 de novembre.

Aquest projecte, pioner als boscos prelitorals, es dividirà en un total de 5 jornades, concentrades en diferents caps de setmana de manera que cada voluntari i voluntària es pot apuntar en un o més dies.

Cada jornada està pensada per a grups de 15 persones que hauran de dipositar una fiança de 5 euros. El voluntariat és gratuït i inclou esmorzar i dinar. Les jornades començaran a les 9 del matí fins a les 5 de la tarda i cal fer inscripció prèvia per poder participar .

La Cooperativa Reboll i el Paratge Natural han acordat actuar aquesta vegada al barranc del Titllar. Els treballs es faran amb eines manuals i, com a contingut del projecte, a les persones se’ls explica les tasques a desenvolupar, la seva importància del servei que faran a l’entorn natural i consells de seguretat. I es complementa amb explicacions de diferents conceptes sobre el bosc, ecosistemes, dinàmiques del bosc, biodiversitat, canvi climàtic, vegetació, gestió forestal, etc.

Les inscripcions ja es poden fer des d’aquest enllaç.

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on facebook