J.Ardila

El web Montblanc Comercial es renova amb un nou disseny i noves funcionalitats

Presenta un directori actualitzat de les botigues de Montblanc

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) i l’Ajuntament de Montblanc han presentat el nou disseny del web dedicat al comerç de la vila, www.montblanccomercial.cat. El portal actualitza i amplia la informació dels 73 comerços de la UBCM i respecte l’anterior, fa més atractiva i senzilla la navegació pels usuaris. Entre les noves funcionalitats, destaca la de geolocalitzar cadascun dels establiments, individualment i per sectors d’activitat. A més, ara és visible adequadament en tot tipus de dispositius mòbils per facilitar-ne la consulta, que esdevé més àgil i ajustada als nous hàbits de consum digitals. El web incorpora notícies sobre les campanyes de promoció del comerç local de la UBCM, i també n’integra automàticament les xarxes socials, Twitter i Facebook de l’associació comercial.

El nou disseny, elaborat pel departament d’informàtica de l’Ajuntament de Montblanc amb el suport de la UBCM, mostra un directori de comerços, ordenats per sectors mitjançant un codi de colors per facilitar-ne la localització als ciutadans. Cadascun dels establiments associats compta amb una fitxa pròpia amb una breu descripció, dades de contacte, 3 fotografies, horaris i enllaços als respectius webs i xarxes socials. Els comerços també es poden cercar alfabèticament o mitjançant un mapa interactiu de Montblanc, que en localitza cadascun individualment o per categories.

Els usuaris del web poden trobar-hi tota l’actualitat de la UBCM, entitat a la qual estan associats la majoria de comerços de la vila, en un nou apartat de notícies. També s’hi integren les xarxes socials de l’entitat en temps real. A més, inclou informació sobre l’entitat, així com de la regidoria. En quant a disseny, també incorpora els bàners publicitaris de les campanyes comercials.

El web és de titularitat municipal i s’hi pot accedir directament o a través d’un enllaç en la barra de menú de l’apartat “Comerç” de la pàgina d’inici de l’Ajuntament de Montblanc. La UBCM farà difusió del nou web a través de les seves xarxes socials.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart destaca que “la intenció és que els usuaris tinguin un accés més directe i a través d’un sol lloc a la informació dels establiments comercials”. De la seva banda, la regidora de Comerç i tercera tinent d’alcalde Sílvia Lafebre, destaca que “aquest web és el nou espai on trobareu informació relacionada amb els comerços, i a través de la qual promourem el nom i la imatge comercial de Montblanc”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp