UBCM

Els botiguers de Montblanc reparteixen 25.000 butlletes durant la campanya de Nadal

Aquest divendres s'ha fet el sorteig de tres premis: un televisor, una tablet i un iPhone

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc ha realitzat, aquest divendres, el sorteig de la campanya de Nadal, amb més de 25.000 butlletes repartides pels comerços de la vila.

El sorteig, que s’ha fet al carrer Major, ja té guanyadors. Maribel Bulló s’ha emportat el primer premi, un iPhone 6S, amb un butlleta adquirida al quiosc Quatre Cantons. El segon premi, un televisor de 45″ ha estat per Isabel Sánchez, mentre que Jorge Vera s’ha endut el tercer premi, una tablet. El guanyador del concurs de fotografia a les xarxes és Ramon González Dengra, que s’emporta una smartbox de cap de setmana per a dues persones, amb la seva imatge al costat de La Barretuda.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montse Guinovart, ha destacat que “estem satisfets de la resposta de la gent, la campanya ha estat molt positiva”, i ha afegit que “enguany els premis eren molt bons i això ha fet que la gent s’interessés més per aconseguir les butlletes”. En total se n’han repartit més de 25.000, i també s’han repartit 7.500 hores d’aparcament gratuït a les zones blaves de Montblanc. “Aquest servei d’aparcament la utilitzat, sobretot, gent de la Conca que ha vingut a fer les seves compres de Nadal a Montblanc”, explica Guinovart.

També fan una valoració positiva de les activitat de carrer que s’han realitzat.”Enguany han estat molt itinerants i això ha fet moure la gent per tots els carrers comercials de Montblanc”, explica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp