Ràdio Montblanc

Els botiguers de Montblanc reparteixen 30.000 butlletes pel sorteig de la campanya de Nadal

La UBCM valor positivament la campanya. El sorteig dels tres guanyadors s'ha fet aquest dimarts

El sorteig de la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc ja té guanyadors. S’ha realitzat aquest dimarts al migdia d’entre les 30.000 butlletes que els comerciants han repartit entre els seus clients durant les festes de Nadal.

S’han repartit tres premis. El tercer premi, que era una tablet, ha estat per Sol Briansó i la butlleta era de la botiga Lola Botona. Teresa Carbó ha resultat guanyadora amb el segon premi, que era una smart TV full HD, mentre que el primer premi, un iPhone 8, ha estat per Maria Teresa Martí Esplugues, amb una butlleta de Mon Fisio Centre.

Al sorteig, on hi han participat diversos membres de la junta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, també s’ha anunciat el guanyador de la gimcana dels tions. D’entre totes les butlletes, Jordina Ginesta ha aconseguit el premi, que consisteix en un cap de setmana a Port Aventura per dos adults i dos infants.

La presidenta de la Unió de Botiguers, Montse Guinovart, ha destacat que “estem contents de la campanya de Nadal, la gent s’ha quedat a Montblanc a comprar i això és bo. També va funcionar molt bé el dia 24, el diumenge abans de Nadal, quan moltes botigues, sobretot d’alimentació, van obrir i la resposta dels clients va ser molt bona”. També destaca que han repartit “30.000 butlletes entre els clients, algunes botigues fins i tot es van quedar sense”, a més de 10.000 hores d’aparcament gratuït.

També fan un balanç positiu de les activitats realitzades per dinamitzar el teixit comercial de la vila durant les festes, així com la il·luminació de Nadal.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp