Ràdio Montblanc

Els botiguers de Montblanc tornaran a regalar flors per celebrar l’arribada de la primavera

La campanya 'Benvinguda Primavera!' repartirà 700 flors aquest proper dissabte a una quarantena d'establiments

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc tornarà a regalar flors als seus clients per donar la benvinguda a la primavera. La campanya “Benvinguda Primavera!” es va estrenar l’any passat amb gran èxit, i l’entitat comercial vol consolidar-la com a referència en el seu calendari d’accions de dinamització del comerç de proximitat. Enguany, es commemorarà aquest proper dissabte 19 de març, un dia abans de l’arribada de l’estació de les flors, i tot coincidint amb la celebració de Sant Josep i el Dia del Pare.

Amb aquesta campanya l’associació comercial pretén celebrar l’arribada de la primavera juntament seus clients, als que s’obsequiarà amb una flor, el símbol de l’estació. Així, exclusivament aquest 19 de març, els comerciants regalaran un jacint, flor d’aquesta temporada, en un petit test. En aquesta segona edició, hi participen 40 comerços associats, que regalaran més de 700 flors.

Montse Guinovart, el nova presidenta de la Unió de Botiguers, explica que el propòsit de la campanya “Benvinguda Primavera! és “vetllar per la seva satisfacció dels nostre clients”, i afegeix que “la campanya en premia la fidelitat oferint-los un petit regal, una flor perquè s’emportin a casa i comparteixin amb nosaltres l’alegria per l’arribada de la nova estació. També pretén reforçar els vincles amb els nostres clients i potenciar Montblanc com a centre de compres comarcal de referència”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp