UBCM

Els botiguers sortiran diumenge al carrer en una nova edició de la Fira de la Ganga

Hi participaran setze establiments

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) celebra aquest diumenge vinent, 5 de març, una nova edició de la Fira de la Ganga, que guanya participants. Seran 16 els establiments de la vila, respecte els 11 de l’edició de l’any passat, que vendran productes de primera qualitat a preus molt baixos i provinents d’estocs. A la Fira s’hi trobaran objectes de regal, calçat, moda, roba de punt, productes i roba infantil, material i roba esportiva, papereria i llibreria, així com productes alimentaris ecològics, entre altres. La Fira de la Ganga és una activitat consolidada de l’associació comercial, mitjançant la qual els establiments poden reduir estocs, especialment de temporada. I als clients trobar veritables oportunitats amb productes de primera qualitat a molt baix preu.

La novetat d’aquesta edició, i en línia amb les darreres accions de promoció del comerç montblanquí, la UBCM ha contractat animació de carrer. La companyia “Els Picarols” amenitzarà amb mim i música la Fira de la Ganga, i tombarà amb el seu espectacle pels carrers del centre.

Les botigues s’instal·laran a la plaça i carrer Major de Montblanc, entre les 10 del matí i les 2 del migdia. En aquesta edició hi participaran els següents establiments: La Pinyolina, Perfums i Regals Vives, Gèneres de Punt Pinyol, Bumback, Riber2, BayMon, Il·luminació Roig, La Baldufa, Arasport, La Botiga, Roba Infantil Mariona, Calçats Pol, L’Elefant Blau, Sabors de la Terra, Els Petits Encants i Modes Ferrer.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp