Els colors de l’Orgull LGTBIQ+ es llueixen pels carrers de l’Espluga amb centenars d’espectadors

Els actes es van tancar aquest diumenge amb un vermut poètic

Els carrers de l’Espluga es van omplir aquest divendres 1 de juliol de festa, color i reivindicació durant la primera mani-cercavila de l’Orgull LGTBIQ+. Una carrossa amb l’artista drag queen Mega Pubilla va capitanejar un seguici on centenars de persones van reivindicar els colors del col·lectiu.

Seguint la carrossa principal es trobaven els membres del col·lectiu Orgull Espluguí, un tractor de l’organització, la batucada dels Diables de l’Espluga de Francolí i tota mena de públic, adult i infants, gaudint de la festa.

Després va festa va continuar al Jardí dels Francolins, amb animació rural, bingo i espectacle amb la Mega Pubilla i un xou especial amb música i Drag Queens per part de “Believe Group” que va comptar amb la presència de les artistes Victoria BanksWayúu Queen i el DJ @mariusconacento. També hi va haver animació musical i sessió amb el DJ Jane Olympus.

L’últim acte va tenir lloc aquest diumenge amb un Vermut Poètic amb l’escriptor i poeta mallorquí Sebastià Portell. Durant el vermut s’hi va presentar el llibre “Amors sense casa” un recull de Poemes en clau LGTBIQ+ en llengua catalana.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp