UBCM

Els comerços de Montblanc donaran la benvinguda a la primavera repartint flors

Aquest divendres es repartiran 700 flors entre els clients de les botigues

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc donarà aquest divendres la benvinguda a la primavera amb una nova campanya. Sota el títol “Benvinguda Primavera!”, els comerciants de Montblanc volen celebrar l’arribada de la nova estació i obsequiaran als seus clients amb una flor, símbol de la primavera.

Així, exclusivament aquest divendres 20 de març, el mateix dia que neix la primavera els compradors rebran un jacint, flor d’aquesta temporada, en un petit test. La Unió de Botiguers repartirà, en total, 700 flors a través de 40 comerços associats.

Jordi Robusté, el president de la Unió de Botiguers, ha explicat que “som comerços de proximitat i el tracte amb els nostres clients és important per a nosaltres. Sempre ens esforcem a donar-los un bon servei”. També ha destacat que “ara volem premiar la seva fidelitat, tot fent-los un obsequi, simpàtic i alegre, perquè s’emportin a casa un petit bocí de primavera”.

La campanya “Benvinguda Primavera!” s’ha difós per les xarxes socials de la Unió de Botiguers i, també, mitjançant el cartell que us adjuntem amb aquesta nota de premsa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp