Ràdio Montblanc

Els comerços de Montblanc estrenaran al setembre la targeta de fidelització Tot Vila

Permetrà als clients acumular descomptes i gaudir d'ofertes. Es presentarà l'1 de setembre en el marc de la Ganga Food Night

Els comerços de Montblanc estrenaran al setembre una targeta de fidelització per als seus clients. Sota el nom ‘Tot Vila’, la targeta neix amb l’objectiu de que els client gaudeixin de descomptes, sortejos i promocions mensuals, a més d’ofertes exclusives.

Inicialment una vintena d’establiments s’han adherit al projecte, però des de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc preveuen que siguin moltes més les botigues que s’hi sumin. La targeta serà gratuïta per als clients, i permetrà que acumulin diners virtuals per cada compra realitzada, a descomptar en properes compres al mateix establiment on s’ha realitzat. D’aquesta manera, cada comerç tindrà el seu compte propi de descomptes per als seus clients. A més, cada mes hi haurà sortejos i ofertes a tots els establiments participants.

El sistema de fidelització també permet carregar diners a un segon tipus de targeta, la Targeta Regal, que funciona com un moneder virtual per poder gastar-ne l’import a l’establiment on s’ha adquirit. Des del web www.totvila.cat els usuaris de la targeta podran consultar el seu saldo i demanar targetes.

Els clients del comerç montblanquí es podrà fer la targeta als seus establiments de confiança omplint un formulari. Montblanc és el primer municipi petit de Catalunya que posa en marxa aquesta sistema, que ha tingut una gran acceptació a grans ciutats com Tarragona, Vic o Vilafranca.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc, Montse Guinovart, ha destacat que “fa anys que hi anàvem al darrera, i només de sortida ja som més de vint els que s’han sumat al projecte. Però ja en som una vuitantena que hi estan interessats” i afegeix que “esperem que els client ho agraeixi i també que s’hi sumin més establiments”.

L’Ajuntament de Montblanc ha col·laborat en la posada en marxa d’aquesta targeta Tot Vila, amb una aportació extraordinària de 4.500 euros. La regidora de comerç, Sílvia Lafebre, ha destacat que “l’objectiu de l’Ajuntament és que la gent compri a Montblanc, i qualsevol iniciativa és bona per aconseguir-ho, i nosaltres hi donarem suport”.

La presentació, en el marc de la ‘Ganga Food Night’

La targeta Tot Vila es presentarà el proper 1 de setembre, en el marc de la Ganga Food Night, una nova edició de la Fira de la Ganga que arriba totalment renovada. El dissabte dia 1, des de les 6 de la tarda i fins les 12 de la nit, el carrer Major es convertirà en una gran botiga a l’aire lliure amb una trentena d’establiments participants. Durant la tarda-nit, es podran fer compres a preus molt rebaixats i també degustacions que es cuinaran en directe. També hi haurà música i la participació de les entitats Montblanc Gat i Gos, La Casa dels Xuklis i Estrelles de Cambotja.

La festa començarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a la mitjanit. Tota la zona estarà amenitzada amb música de DJ. A les 9 de la nit, es presentarà la targeta Tot Vila, en un acte on se n’explicaran els avantatges i el seu funcionament. Aquest mateix dia els clients ja es podran fer la seva targeta, que es posarà en marxa el 3 de setembre.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp