UBCM

Els comerços de Montblanc repartiran 1.000 euros en compres

Ho faran durant la campanya de rebaixes, de l'1 al 27 de juliol

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) enceta una nova campanya de promoció del comerç de proximitat amb motiu de les rebaixes, que comencen aquest divendres. Els 77 comerços associats a la UBCM regalen 1.000 euros en compres entre els clients, mitjançant un sorteig. Així i entre l’1 i el 23 de juliol, cadascun d’aquests establiments lliurarà butlletes als clients, que s’han de dipositar en una única urna situada al vestíbul de l’Ajuntament de Montblanc fins el 27 de juliol. Per aquesta campanya, s’han editat 22.500 butlletes, amb la imatge gràfica de la campanya. El 28 de juliol i al mateix consistori, es realitzarà el sorteig de 5 vals de regal corresponents a 200 euros cadascun. Els afortunats hauran de gastar tot l’import del premi, als comerços associats, el dia 30 de juliol.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica: “Un cop més, pretenem incentivar el centre comercial de Montblanc, afegint un motiu més de compra als descomptes i bons preus de les rebaixes. Com en les darreres campanyes, reforcem així els vincles amb els nostres clients i, alhora, potenciem Montblanc com a referent comercial de la comarca”.

A més del sorteig i les rebaixes, en aquesta campanya, els associats regalaran vals d’aparcament gratuït als clients per a les zones blaves, en col·laboració amb l’Ajuntament de Montblanc. La iniciativa va adreçada especialment als clients de fora vila.

La campanya promocional d’aquestes rebaixes es difon a través de les xarxes socials de l’entitat. També compta amb un cartell dissenyat per l’ocasió, que dóna continuïtat a la campanya de comunicació d’anteriors rebaixes, així com vinils amb el mateix disseny als aparadors dels establiments.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp