UBCM

Els comerços de Montblanc repartiran 900 flors per celebrar l’arribada de la primavera

Serà el proper dimarts, 20 de març

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc tornarà a celebrar l’arribada de la primavera amb els seus clients repartint 900 flors el proper dimarts 20 de març. Es tracta de la campanya ‘Benvinguda, Primavera’, que enguany arriba a la seva quarta edició, amb una gran acceptació entre els clients del comerços de la vila.

Els comerciants repartiran 900 flors entre els seus clients, en una edició en que s’ha incrementat el nombre de comerços participants, i en seran 38 establiments, el que representa més de la meitat dels associats a la UBCM. El nombre de flors que es regalaran als clients també va a l’alça significativament, i en són 200 més que el 2017. Aquesta «Benvinguda, Primavera» la flor escollida per regalar és la begònia.

La presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica: «Estem molt satisfets de la bona resposta dels establiments associats a aquesta campanya; i creiem que també es repetirà l’èxit entre els clients. La iniciativa és una forma simpàtica i original de premiar-ne la seva fidelitat i incentivar les compres i el moviment al centre comercial de Montblanc. També pretenem reforçar els vincles de confiança ja existents dels nostres establiments de proximitat amb els consumidors. En definitiva i després d’un hivern que darrerament ha estat fred, ens encanta poder regalar-los una flor per celebrar la nova estació!»

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp