UBCM

Els comerços de Montblanc sortiran al carrer a la segona edició de la Ganga Food Night

Tindrà lloc aquest dissabte 24 d'agost a la plaça Sant Miquel i al carrer Major

Els comerços de Montblanc tornaran a sortir al carrer aquest proper dissabte 24 d’agost a la segona edició de la Ganga Food Night. Un total de 24 establiments participaran de la gran festa del comerç montblanquí per vendre els seus estocs a preus molt baixos. Hi haurà parades de diversos sectors comercials, així com parades de restauració i degustacions. Totes les parades se situaran als voltants de la plaça de Sant Miquel i el carrer Major.

La gran festa del comerç de Montblanc, la segona Ganga Food Night, es celebrarà aquest dissabte vinent, 24 d’agost, al carrer Major i la plaça de Sant Miquel. Enguany, hi participaran 24 establiments comercials de diferents sectors, que situaran les parades al carrer per vendre productes a preus molt i molt rebaixats. L’altre gran sector que participa a la Ganga Food Night activament és l’alimentari, amb comerços especialitzats i artesans que preparen plats elaborats expressament per a la Ganga Food Night.

La presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM), entitat organitzadora de l’esdeveniment, Montse Guinovart explica : «La finalitat és apropar-nos als clients, mitjançant una festa que desitja aprofundir en la nostra tasca habitual de fidelització i promoció del nostre comerç de proximitat que portem a terme tot l’any a través de les diferents campanyes. És també una gran ocasió per veure i compartir estona amb els nostres clients habituals, en un ambient diferent i distès. Un altre objectiu destacat és vendre els estocs de productes de primera qualitat, aquí a preus rebaixadíssims». L’oferta gastronòmica anirà a càrrec de 8 establiments, que oferiran menjars preparats per ells, acompanyats de vins i cava de la comarca. En aquest sentit, Guinovart considera que la Ganga Food Night, que va atraure centenars de persones l’any passat, «esdevé un aparador de l’oferta alimentària artesana dels establiments de la vila».

Botigues, degustacions i música fins a la mitjanit
Enguany, la Ganga Food Night començarà a dos quarts de 6 de la tarda, amb un espai decorat i amb més zones per asseure’s a gaudir de les degustacions. A aquesta hora, s’espera públic sobretot familiar. La festa estarà en marxa fins a la mitjanit, i si a la tarda un DJ punxarà música, a la nit el grup de jazz i versions Big Ones -amb la col·laboració de Sara Hernàndez- hi tocarà en directe. Una altra de les novetats d’enguany és una sessió de ioga gratuïta, oferta per Yoga’n’Sun. Es celebrarà a les 7 de la tarda dins l’església de Sant Francesc. Cal inscriure’s prèviament a través del web www.yogansun.com/ganga perquè les places són limitades.

Aquests són els establiments participants a la Ganga Food Night: Forn de Pa Joan, Aviram Moix, El Racó de la Teca, Sabors de la Terra, Queviures Maria Teresa, La Cuina de la Sara, Ca les Bepes, Xurreria Sant Jordi, Gèneres de Punt Pinyol, Els Petits Encants, Floristeria Kursaal, Calçats Pol, Perfum i Regals Palau, Riber2 Moda, El Teler, Arasport, Ull de la Vila, Gat i Gos, Joguines Joglars, Perfumeria Vives, Agroconca, Blackline, Esports Montblanc i Yoga’n’Sun. I les entitats amb estand informatiu són: Gat i Gos i La Casa dels Xuklis.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp