UBCM

Els comerços de Montblanc sortiran al carrer els dissabtes de maig i juny

La campanya, promoguda per la Unió de Botiguers, arrenca aquest dissabte

Els comerços de Montblanc sortiran al carrer els dissabtes de maig i juny. Es tracta de la campanya ‘Botigues al carrer. Més a prop teu!’ que ha posat en marxa la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc.

La campanya consisteix a treure els productes al carrer durant tots els dissabtes que dura la campanya. És a dir, entre el 16 de maig i el 27 de juny. Hi participen una vintena de comerços, que ocuparan l’espai de via pública davant de la seva botiga, per vendre els seus productes habituals o bé del mateix sector.

Jordi Robusté, president de la UBCM, ha explicat que l’objectiu “és continuar impulsant el comerç de proximitat, i, alhora, promocionar Montblanc com a centre comercial de referència”. Després de l’èxit de la campanya “Benvinguda, Primavera!”, aquesta nova iniciativa de l’associació comercial pretén captar l’atenció sobre els comerços dels qui passegin per Montblanc, a través d’una forma de comprar més relaxada. La iniciativa permet també una major visibilitat tant als establiments com als seus productes.

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc està satisfeta de la bona acollida d’aquesta iniciativa entre les empreses associades. La campanya anirà acompanyada d’accions de comunicació a les xarxes socials, així que de l’edició del cartell que us adjuntem per tal d’incrementar-ne l’impacte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp