Amics dels Gegants de Montblanc

Els gegants de Girona participaran a la Convidada dels Veguers 2016

Organitzada pels Amics dles Gegants, es farà el 3 de setembre

Els gegants vells de Girona participaran aquest any a la Convidada dels Veguers que organitzen els Amics dels Gegants de Montblanc.La cinquena edició d’aquest acte portarà a la vila la colla Fal·lera Gironina, que agafa el relleu d’Igualada, que hi va participar l’any passat. L’acte tindrà lloc enguany el 3 de setembre a l’interior de Santa Maria, i no el 8 de setembre com es feia habitualment, ja que enguany hi ha Festes de la Serra.

Els actes d’aquesta cinquena edició es van presentar el passat divendres, amb l’assistència de dos dels membres de l’entitat gironina. Ja fa un any que els Amics dels Gegants i els van fer la petició de participar-hi, i la colla ho ha acceptat.

Pel que fa a la música, la colla participant arriba des de les Illes Açores, de la ciutat de Ponta Delgada, aprofitant l’estada que faran a Montblanc del 2 al 10 de setembre amb els Amics dels Gegants. La singularitat de la Convidada és que cada any hi participen colles de gegants que no acostumen a sortir de la seva població.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp