Menaix a Truà

Els Menaix a Truà amb la banda de música de Montblanc

Faran un concert únic el 16 de novembre, també amb la banda de Bellpuig

El grup musical Menaix a Truà farà un concert únic amb la banda de música Verge de la Serra de Montblanc i la banda municipal de Bellpuig. Les dues bandes, amb prop de seixanta músics, estan dirigides pel director Víctor Lleixà, i ell mateix és qui va fer la proposta el grup. Es tracta d’un concert únic que unirà el reconegut grup i els seixanta músics de les dues bandes.

El concert ‘Menaix a Banda’ es farà el proper 15 de novembre a Bellpuig, a les 11 de la nit al Teatre Armengol, i el dia 16 de novembre a Montblanc, a l’antiga església de Sant Francesc a les 6 de la tarda. Es tracta d’un concert únic que reunirà Toni Xuclà, Cris Juanico i Juanjo Muñoz dalt de l’escenari amb els músics de les dues bandes, la de Montblanc i la de Bellpuig.

Les entrades tenen un preu de 8 euros anticipada i 10 a taquilla i ja es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Montblanc i a l’Ajuntament de Bellpuig.

Els grup Menaix a Truà ja ha fet aquest experiment amb l’orquestra de Ciutadella, a Menorca. El director de la banda, Víctor Lleixà, ha explicat que “aquesta és una manera de motivar als músics fent coses diferents”. El dia 13 de novembre es farà un assaig general a Montblanc amb les dues bandes i els músics de Menaix a Truà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp