Menaix a Truà

Els Menaix a Truà en un concert únic amb les bandes de Montblanc i Bellpuig

El concert es farà aquest diumenge a l'església de Sant Francesc

La formació musical Menaix a Truà oferirà un concert únic amb la banda de música Verge de la Serra de Montblanc i la banda municipal de Bellpuig. Es dóna la circumstància que les dues bandes, amb una seixantena de músics, estan dirigides per pel mateix músic, Víctor Lleixà que va fer la proposta als Menaix a Truà, grup format per Toni Xuclà, Cris Juanico i Juanjo Muñoz.

Sota el títol ‘Menaix a Banda’, s’oferiran dos concerts. El primer serà el proper dissabte 15 de novembre a les onze de la nit al teatre Armengol de Bellpuig i el segon serà el diumenge dia 16 a les sis de la tarda a l’antiga església de Sant Francesc de Montblanc.

Les entrades tenen un preu de 8 euros anticipada i 10 a taquilla i ja es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Montblanc i a l’Ajuntament de Bellpuig.

Els Menaix a Truà ja ha dut a terme aquest experiment amb l’orquestra de Ciutadella, a Menorca. El dijous 13 de novembre tindrà lloc un assaig general a Montblanc amb les dues bandes i els músics de Menaix a Truà.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp