TAC12

Els metges no poden determinar si l’alcohol va afectar l’acusat la nit que van matar Sara Lozano

Aquest dilluns van declarar metges i pèrits

A l’Audiència de Tarragona continua el judici pel crim de Montblanc. Aquest dilluns va ser el torn dels metges que tractaven l’acusat. Han confirmat que consumia drogues i alcohol però no poden determinar com aquests consum afectaven les seves capacitats.

Els diferents metges que van tractar l’acusat abans dels fets, a l’octubre del 2014, han explicat quina era la seva situació. Psicòlegs i psiquiatres han relatat que l’home consumia droga i alcohol, tot i que de forma intermitent. S’havia intentat rehabilitar però tenia recaigudes. Per això, s’estava medicant i prenia diferents fàrmacs. Tenia trets també d’un trastorn de dèficit d’atenció per hiperactivitat, però ells no els van diagnosticar. No han pogut determinar com afectava el consum de droga i alcohol les seves capacitats i, per tant, no poden concloure si, durant les recaigudes, era conscient o no del que feia, per exemple. Els metges han assegurat que sempre que visitaven l’acusat, estava serè.

La sessió arrencava amb la declaració dels metges que van tractar la víctima, que va morir cremada en un camp als afores de Montblanc. Dimecres serà el torn de l’acusat, que encara no ha declarat, i que s’enfronta a una pena de 20 anys de presó per l’assassinat de la jove. Aquesta setmana el judici quedarà vist per veredicte.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp